Ήρθαν… για να μείνουν… Win10!

Από χθες, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα Windows 10 για υπολογιστές και tablets, αξιοποιώντας τη δωρεάν αναβάθμιση, ή την εγκατάσταση τους σε νέες συσκευές Windows 10. Οι νέες συσκευές Windows 8.1 θα μπορούν εύκολα να αναβαθμιστούν με Windows 10, ενώ ένας μεγάλος αριθμός καταστημάτων θα μπορεί να βοηθήσει με τη διαδικασία αναβάθμισης νέων συσκευών. Ξεκινώντας από χθες, οι άνθρωποι μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να κρατήσουν την δωρεάν αναβάθμιση τους.

Η διάθεση των Windows 10 ξεκίνησε από τη Microsoft σε 190 χώρες. Τα Windows 10 υπόσχονται μια πιο προσωπική και φυσική εμπειρία, η οποία θα είναι ενιαία σε όλες τις συσκευές των χρηστών, ενώ θα παρέχουν συνεχώς καινοτόμα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις ασφαλείας. Σε μία κίνηση που συνιστά αλλαγή πλεύσης για την αμερικανική εταιρεία, το λειτουργικό θα διατεθεί ως δωρεάν αναβάθμιση για όσους έχουν ήδη Windows 7 και Windows 8.1.

Τα Windows 10 επαναφέρουν το Start menu το οποίο οι χρήστες γνωρίζουν και αγαπούν, το οποίο τους επιτρέπει επίσης να βρίσκουν εύκολα τα αρχεία τους, τις καρφιτσωμένες εφαρμογές και τα αγαπημένα τους. Τα Windows 10 ξεκινούν και επανέρχονται γρήγορα, ενώ βοηθούν τις μπαταρίες να διαρκούν περισσότερο. Πιο ασφαλή από ποτέ, τα Windows 10 περιλαμβάνουν το Windows Hello, το Microsoft Passport και το Windows Defender για προστασία από κακόβουλα λογισμικά, ενώ δεσμεύονται στο να παρέχουν δωρεάν ενημερώσεις ασφαλείας για την υποστηριζόμενη διάρκεια ζωής της συσκευής. Κατάλληλα για χρήση είτε με πληκτρολόγιο, είτε μέσω της αφής, η αναβάθμιση των Windows 10 είναι σχεδιασμένη, ώστε να είναι συμβατή με όλες τις συσκευές και εφαρμογές Windows.

Advertisement