Διαγωνισμος Προγραμματισμου 2015

Η ομάδα προγραμματιστών Expert Varis ετοιμάζεται για τον παγκόσμιο 24ωρο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει, με τους υποψηφίους διαγωνιζόμενους να δουλεύουν πυρετωδώς στο εργαστήριο της Expert Varis.

55071_xtreme_banner_ad-300x250
Ο διαγωνισμός IEEEXtreme 24-Hour Programming Competition διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Mηχανικών (IEEE), είναι παγκόσμιος και διενεργείται ταυτόχρονο σε όλο τον κόσμο.
Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι διαγωνιζόμενοι εισέρχονται στις αίθουσες διαγωνισμού στις κατά τόπους περιοχές στις 00:00 UTC στον Συγχρονισμένο Παγκόσμιο Χρόνο και ξεκινάνε για 24 ώρες την προσπάθεια να λύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα, από διάφορους τομείς της τεχνολογίας, σε όποια γλώσσα προγραμματισμού θέλουν.

ieeepl
Για την Ελλάδα, η ώρα προσέλευσης είναι στις 02:00, δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Συγκεκριμένα στην Αθήνα υπάρχουν δύο κέντρα διαγωνισμού, ένα στην Αθήνα και ένα στον Πειραιά.
Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό θα πρέπει να είναι σε ομάδα που αποτελείται από 3 άτομα και έχει την σπουδαστική ιδιότητα.
Η Expert Varis λοιπόν, σας καλεί να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό και στην δημιουργία ομάδων που θα πάρουν μέρος στον ετήσιο παγκόσμιο διαγωνισμό IEEEXtreme 24-Hour Programming Competition.

Ζήστε την εμπειρία, ενισχύστε το βιογραφικό σας με την συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μας μήνυμα.

Advertisement